Hoppa till huvudinnehållet

Jobba med oss...

På Barsebäck Strand!

Jobb på Barsebäck Strand

Barsebäck Strand  är en av fyra campingar som ingår  i Campinggruppen. Alla campingar ligger längs den fantastiska sydkusten och har havet som närmsta granne. Tänk er känslan av kritvit mjuk sand mellan tårna en härlig solig sommardag. Barsebäck Strand har ställplatser, campingtomter och stugor samt ett gatukök/glasseria. Vi letar efter dig som är en glad person och som älskar att jobba med människor och ge bra service. Vill du ha en härlig sommar med många nya vänner och roliga möten då är du personen som vi vill ha med i vårt team!

 

Campingvärd

Som campingvärd är du den första och sista personen våra gäster möter under sin vistelse, vilket ställer krav på känsla för service, engagemang och stresstålighet. Du ser dig själv som en spindel i nätet där du målmedvetet och lösningsorienterat ser möjligheter i olika situationer för att skapa värdefulla upplevelser för våra gäster. I tjänsten jobbar du exempelvis med in- och utcheckning, information om utflyktsmål samt besvara alla möjliga sorters frågor och gör det mer än gärna. Vi har många internationella gäster så färdighet i både engelska och tyska är meriterande. Du ska vara/fylla 16 år eller äldre och ha en god datorvana.

Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse
Lön: Kollektivavtal finns

Intervjuer sker löpande.

 

 

Glasseria & Gatukök

För att lyckas med att jobba i vårt gatukök krävs en stor passion för service. Du bör vara stresstålig, flexibel, gilla ordning samt kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå. Du har fyllt, eller ska fylla 16 år och gillar att jobba tillsammans i team. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

 

CV och personligt brev

CV och personligt brev skickas till elenor@campinggruppen.se
Vid frågor kontakta Elenor Mårtensson på 0790 065 412.

 

Vi är anslutna till VISITA och lön enligt kollektivavtal.
Arbetet utförs på och vid Barsebäck Strand, Kustvägen 125, 246 57 Barsebäck.

Barsebäck Strand @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!