Hoppa till huvudinnehållet

Jobba med oss...

På Barsebäck Strand!

Jobb på Barsebäck Strand

Sommarjobb på Barsebäck Strand? Vi söker just nu personal till reception, café/gatukök och vaktmästeri för sommarsäsongen 2020. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare men inget krav. Din viktigaste förmåga är du själv och hur du kan göra våra gästers upplevelse till ett minne av deras bästa semesterdagar.

 

Reception

Du ska vara framåt, lösningsorienterad, serviceminded och kunna minst svenska och engelska. Då vi har väldigt många tyska besökare är det väldigt positivt med kunskap även här. Du ska vara/fylla 18 år eller äldre och ha en god datorvana. Arbetet utförs såväl morgon som kväll och helger.

 

Café/Gatukök

Service och ordning är dina ledord här där du håller ordning och reda på våra gästers önskemål och levererar med ett leende dag som kväll. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du ska vara minst 16 år och arbetet utförs såväl dag som kväll och helger.

 

Vaktmästeri

Handyman? Här gäller det att kunna lite om allt. Varje dag händer något som ska fixas och det är här du kommer in. Klippa gräs och häckar, hjälpa gäster till rätt plats, rabatter och blommor ska skötas, byta lampor eller kanske ett stopp.. Du fixar allt! Du ska vara minst 18 år och ha B körkort. Arbetet utförs dagtid samt vissa helger.

 

CV och personligt brev

Ditt cv och personliga brev med bild skickar du till info@barsebackstrand.com.

Vi är anslutna till VISITA och lön enligt kollektivavtal. Arbetet utförs på och vid Barsebäck Strand, Kustvägen 125, 246 57 Barsebäck.

Barsebäck Strand @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!